2017.02.08. 09:26 – dankógábor

Nyerd meg az Óriás új lemezét, meg egy csomó dolgot hozzá

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

orias2017_foto_kosapeter.jpg

Ha nem számítjuk, hogy digitálisan már hallgatható az Óriás új nagylemeze, akkor lényegében ma jelenik meg a Minden villany ég című album. Ma este hét és fél tíz között ugyanis a Lumen kávázóba lesz a zenekar, és itt majdhogynem személyesen tőlük lehet majd megvenni a CD-t, illetve akár elővételes jegyet is lehet vásárolni a február 18-ai, A38-as lemezbemutató koncertjükre, ahol a TEJ lesz a vendég. (Akinek már esetleg megvan a belépője a koncertre, az annak bemutatásával kedvezményesen juthat a fizikai példányhoz.) És persze lesz meglepetés is ma este a Lumenben. Aki viszont nem tud ott megjelenni, ajánljuk figyelmébe az alábbi játékot! (Fotó: Kósa Péter)

Egy nagy pakkot lehet ugyanis nyerni a zenekartól, aminek ez a tartalma:

  • Az új lemez
  • Belépő a február 18-ai A38-as koncertre
  • Póló
  • Kitűző
  • Hűtőmágnes

Szóval egy igaz Óriás-startercsomag. Mindehhez csak annyit kell nekünk elküldeni Óriás Játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre, hogy hányadik lemez ez a sorban, illetve, hogy milyen méretű pólót kérsz.

Most pedig ennek örömére hallgassuk meg az új lemezt!


játék rock hír óriás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása