2017.03.18. 06:08 – dankógábor

Szeretnéd hallani Mike Pattont újra üvölteni? Tessék!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

deadcrosslogo.jpg

Volt egy olyan hírünk nemrég, hogy Mike Patton beszállt abba a punkmetál-zenekarba, amibe Dave Lombardo dobol, és Dead Cross a neve. Lombardo egyébként Locust- és Retox-tagokkal alapította annak idején a zenekart, de ez most mellékes. A lényeg az, hogy itt az első dal Pattonnal, ráadásul már az egész lemez készen van, csak kiadásra vár, amit szintén Patton intéz majd a saját kiadójával. Szóval alább a Shillelagh című dal, ami, hát, hogy is mondjam, eléggé más lett, mint az első Dead Cross-dal még Gabe Serbian énekessel. Olyan pattonos.

(Viszont a vicces az, hogy nem tudom megmutatni az első, ehhez képest csak egy simán zúzós-ordítós számot, mert egész egyszerűen eltűnt a netről.)


hardcore hír dead cross



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása