2016.12.13. 10:46 – dankógábor

Nagyon durva zenét fog Mike Patton és Dave Lombardo együtt nyomni

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

25f1197f-eb39-44f3-a912-4856ef495d48.jpg

Nem, nem egy új Fantomas-lemezről lesz most szó, hanem attól durvábbról. Írtunk már egy posztot a Dead Crossról, nagyon oda is voltunk Dave Lombardo új crustos hardcore punk csapatától. Ilyen daltól hogy ne lennénk már oda!?

Na most ehhez képest most annyi a változás, hogy Gabe Serbian énekes pár hónapja kiszállt, igazából azonnal meg is találták az új frontembert, de csak most árulták el ki az. Igen, Mike Patton az. Emiatt aztán most hirtelen mindenki megőrült, van is miért, hiszen csak csodálatos lehet az a zene, amiben Patton rikoltozik eszét vesztve. A zenekar első lemeze jövő év elejére várható. Reméljük Patton nem experimentáliskodja el. (Nem, a képen nem Patton öleli Lombardót, csak gondoltuk felszállunk picit a Gosling-vonatra mi is.)


punk hardcore hír crust dead cross



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása