2017.04.03. 13:17 – Lángoló Gitárok

Huszonkilenc millió forintot fizet Kanye West a Gyöngyhajú lány jogtulajdonosainak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

presser_gabor.jpg

Kanye West, és a Gyöngyhajú lány szerzőpárosa, Presser Gábor és Adamis Anna nemrég peren kívüli egyezséget kötöttek. Az ügy, ahogy már mindenki tudja, arról szólt, hogy West felhasználta a dal egy 85 másodperces részletét a New Slaves című számában. Mivel zárt megállapodás született, az érintettek nem nyilatkozhattak a részletekről, de természetesen csak kiderült, hogy az eredetileg követelt 2,5 millió dollár helyett végül 100 000 dollárban, átszámolva 29 millió forintban sikerült megállapodnia a feleknek.

Az értesülést egy meg nem nevezett informátortól szerezte a Blikk. Az összeg fele az eredeti felvétel kiadójához, a Hungarotonhoz került, a két dalszerző ennek az összegnek a felét kapja, a dalt előadó Omega pedig a fennmaradó összegen osztozik. Ebből, mivel akkoriban szintén zenekari tagok voltak, Adamis Anna és Presser Gábor is kap további egy-egy hetednyi részt. Akit érdekel ez a téma részletesen, az nézzen utána az eredeti cikkben!


per hír omega kanye west adamis anna presser gábor gyöngyhajú lány perka



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása