2017.04.03. 08:55 – Nihil_AK

Most már tényleg musical lesz Nikki Sixx Heroin-naplóiból

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

heroin_diaries.jpg

Örüljön mindenki, hiszen a legfrissebb hírek szerint Nikki Sixx egy hosszú és eredményes hetet töltött a Heroin-naplók színpadi változatának előkészületeivel! A Mötley Crüe basszusgitárosának heroinfüggőségét feldolgozó könyvből ugyanis hamarosan színpadi előadás lesz a Broadway-n.* Miután mindent visszanyeltünk, amit szívesen leírnánk azzal kapcsolatban, mit is érdemel az, aki ilyen mértékben képes árucikket csinálni a saját életéből, megemlítjük még, hogy az előadás zenei aláfestése a könyvhöz kapcsolódó Sixx: A.M. lemez dalaiból áll majd, néhány Mötley Crüe-számmal kiegészítve. Meg azt is megemlítjük, hogy nagyon várjuk már, mikor lesz valami Mick Mars és John Corabi korábban beharangozott közös vállalkozásából.

* Igen, a hír dátuma miatt gyanakodhattunk volna megkésett áprilisi tréfára, de mivel már négy évvel ezelőtt is volt szó erről, sajnos nem az. 


hír mötley crüe musical sixx am nikki sixx heroin-naplók



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása