2017.07.20. 13:31 – Hirdetés

Gitárklinika Bodor Mátéval szeptemberben Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ibanez_clinic_mate.jpg

Szeptember 5-én, kedden ér Budapestre Bodor Máté négy országot érintő gitárklinika turnéja az Ibanez szervezésében. A világszerte turnézó Alestorm jelenlegi, illetve a Leander Kills korábbi gitárosa Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban és Csehországban is tart workshopot. Máte egy kimondottan interaktív műsorral készül, ahol mindhárom zenekarának repertoárjából, az Alestrom, az All But One és a Leander Kills dalaiból is bemutat majd párat. Emellett a turné minden állomásán Ibanez-ajándékcsomagot nyerhet három szerencsés látogató. További infók a hajtás után!  

Máté a Guitar Institute of London ösztöndíjasaként 2013-ban diplomázott Bachelor of Music képzésen. Ezután különböző zenekarokkal turnézott, mint például a Sylosis vagy a Wisdom, majd 2015-ben csatlakozott az Alestorm zenekarhoz amellyel olyan nagy európai fesztiválokon lép fel, mint a Summer Breeze, a Hellfest vagy a Rockharz. Turnézott már Oroszországban, Ausztráliában, vagy az Egyesült Királyságban, a 2016-os turnén a Sabaton zenekarral osztották meg a színpadot. Jelenleg az Alestorm amerikai turnéján vesz részt. 

A Clinic Tour magyarországi állomására szeptember 5-én, kedden, este hét órai kezdéssel kerül sor az Oroszlánbarlang Hangszerboltban, ahol Máté a bemutató mellett természetesen válaszol a rajongói kérdésekre is, legyen szó akár gitározásról, technikákról, vagy a zenekarairól. Az Ibanez a turné minden állomásán kisorsol majd három szerencsés nyertest, akik Ibanez ajándékcsomagot kapnak. Emellett a turné összes vendége részt vehet a fődíj sorsolásán, ahol amelynek fődíja egy Ibanez Iron Label RGDIX6PB-SKB gitár, amit egyébként Máté maga is használ a koncerteken, illetve a videóklipekben.

A turnéval és a nyereményjátékkal kapcsolatos aktualitásokért kövesd az Ibanez Facebook-oldalát!


hirdetés szakma hangszer ibanez bodor máté gitárklinika oroszlánbarlang



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása