2017.09.19. 11:46 – dankógábor

Magyarországra is elér Roger Waters turnéja?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egész pontosan ez van az egykori Pink Floyd-vezér honlapjára írva:

The 2018 European Us + Them tour will visit Portugal through Russia with shows in 23 countries -- Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Holland, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland and the UK.

Nem fordítjuk le, a lényeg, hogy ezekbe az országokba viszi el az aktuális Us + Them elnevezésű koncertprogramját, ami az új lemezéről származó dalok mellett olyan Pink Floyd-albumokat vesz elő, mint az Animals, a Wish You Were Here, a The Wall és a The Dark Side Of The Moon. Dátum viszont még csak a német és osztrák állomásokhoz van, de minden bizonnyal hamarosan jön a többi is, ha már így beetette a népet. Ha tippelnünk kéne, májusra tennénk a koncertet, akkor lesz ugyanis a bécsi fellépés is.


rock hír roger waters



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása