2017.10.11. 11:49 – Nihil_AK

Post Self címmel érkezik az új Godflesh album novemberben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

godflesh.jpg

Egy garantáltan kettő kedvelést kapó hír, de ezzel nem foglalkozunk. November 17-én jelenik meg a kultikus brit Godflesh új albuma Post Self címmel, mely a hírek szerint ezúttal a duó kevésbé metálos oldalát villantja majd fel, jelentős hetvenes és nyolcvanas évekbeli post-punk és indusztriál hatással. A dalok szövegei olyan vidám dolgokról szólnak majd, mint a szorongás, a depresszió, a félelem, vagy a halandóság, de szóba kerülnek majd a szülő és gyermek kapcsolatok is. A hajtás után a számlista és a borító is magatokévá tekinthető.

A dalcímek így alakulnak:

01. Post Self
02. Parasite
03. No Body
04. Mirror Of Finite Light
05. Be God
06. The Cyclic End
07. Pre Self
08. Mortality Sorrow
09. In Your Shadow
10. The Infinite End

Ez pedig a borító.

godfleshpostselfcd.jpg

Ha egyébként valaki nem ismerné a zenekart, és biztosan vannak páran így olvasóink közül, bátran megkezdheti az életmű feltérképezését mondjuk a Crush My Soul klipjével, melyet az az Andres Serrano rendezett, aki később a Metallica Load és Reload albumainak borítóit is elkövette. A Godflesh második, Pure című albuma Kirk Hammett egyik bevallottan kedvenc lemeze, nem nehéz kitalálni, kitől jött az együttműködés ötlete. Az előző lemezről itt írtunk. 


rock metál borító indusztriál godflesh új lemez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása