2017.12.27. 15:06 – Lángoló

Igyunk pálinkát! - Itt a Firkin új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_2051kicsi.jpg

Megjelent a Firkin új videója, ami a Whiskey In The Jar című népszerű kelta népdal magyar verziójához, az Igyunk pálinkát! című számhoz készült. Az új animációs videoklip stílusában, formavilágában, sőt, a szereplők tekintetében is a Hetedhét Székelyhez készült klip folytatása, emellett pedig igazi szilveszteri bulinóta a csapat szerint.

A Whiskey In The Jar régi ír sláger, amit több zenekar feldolgozott már, többek között a Metallica is. Ennek készítette el a Firkin a magyar változatát Igyunk pálinkát! címmel, ami a zenekar egyik legnépszerűbb slágere lett, és amihez most elkészült a videoklip is, amit a Lángoló olvasói láthatnak először.

A klippremiert szilveszter előttre időzítettük, hiszen ilyenkor mindenki ünnepel - és ünnepeljen is! Jól rezonál erre a hangulatra, nyilvánvalóan, az Igyunk pálinkát! című dal is, hiszen rendkívül pörgős és vidám - ráadásul most már nem csak hallgatni, hanem “nézni” is lehet.  Ezzel kívánunk mindenkinek eseményekben és örömben túltengő új évet. Részünkről nagyon várjuk 2018-at, hiszen márciusban jelenik meg az új albumunk, amelyet egy nagy tavaszi turné keretében számos helyen bemutatunk majd, és reméljük, hogy minél nagyobb közönséghez eljutunk

- mondta János Péter, a zenekar fuvolása és vezetője.

A Fonogram- és IMA-díjas Firkinnel, amely eddig 17 országban adott több mint 500 koncertet, élőben legközelebb a január 19-i, Barba Negrában megrendezett koncerten találkozhat a közönség. Ami pedig a videókat illeti, a Hetedhét Székely-Igyunk pálinkát!-tengelyen elstartolt univerzum a későbbiekben tovább bővül az Into the night-hoz készülő klippel.

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier punk hír kocsma kelta firkin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása