2018.01.08. 10:00 – dankógábor

Exodus-koncert lesz a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

exodus_bay_bridge_2_overcast_by_bruce_gettys.jpg

Július 4-én a Dürer Kertben lép fel az Exodus. Két éve volt ugyan egy ilyen akciója a legendás amerikai thrash metal zenekarnak, de most várhatóan már új dalokat is hallunk majd tőlük. 2017 végére ugyanis már lemezt ígértek, ami ugye elmaradt, szóval joggal várható, hogy akkor idén megjelenjen az új anyag. Annál is inkább, mivel Gary Holt gitárosnak most nincs dolga a Slayerrel, szóval simán megírhatta a 2014-es Blood In, Blood Out folytatását, pláne, hogy a Slayerben nem kap dalszerzői szerepet egyelőre (bár Kerry King mondogatja, hogy majd fog).

A 2014-es albumról egyébként így nyilatkozott annak idején Holt:

Amikor a felvételeken dolgoztam, a szobában olyan TV sorozatokat néztem, mint a Gangland és mindenféle egyéb börtön valóságshow-kat. Azt gondoltam, óh igen, ez olyan, mint az Exodus! Ez egy testvériség. Véredet adod, hogy bekerülj, és a véredet adod, hogy kikerülj. Ezt a fajta zenét csinálom, mióta tinédzser voltam és ezt fogom tenni addig, ameddig fizikailag lehetetlenné nem válik.

Az akkori lemez jelentette egyébként Steve Souza visszatérését is a zenekarba, aki korábban két alkalommal, 1986-tól 1992-ig, majd 2002 és 2004 között énekelt a csapatban. A 2014-es anyaghoz a menedzsment először pár dal feléneklésére kérte fel a régi tagot, aki Rob Dukes távozása után bukkant fel újra, a végeredmény pedig annyira bejött a zenekarnak, annyira a régi Exodust idézte meg számukra, hogy nem volt kérdés, ismét helye van az együttesben.

Szóval a lényeg, hogy július 4-én a Dürer Kertben mutatja meg az Exodus, hogy, miért is ők a thrash metal egyik legendás zenekara, és talán valamit hallunk is majd a 2018 közepére ígért lemezükről.  


metál hír exodus thrash



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása