2018.05.09. 17:30 – Lángoló Gitárok

Farkas vagy bárány - Hallgasd meg a Grand Club négyszámos EP-jét!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_5974.jpg

A zenéjét garage-beat, alternatív rock keverékeként definiáló Grand Club egy feldolgozásokat játszó egyetemi zenekarból nőtte ki magát: a tagok az egyetemi évek alatt ismerkedtek meg, és a sok közösen átmulatott éjszaka során rájöttek, hogy valójában mindegyikük játszik valamilyen hangszeren. A kezdeti koncertek és egy hosszabb szünet után 2016 őszén született meg bennük az elhatározás, hogy nagyobb sebességre kapcsoljanak saját számokkal és rendszeres fellépésekkel. Ennek szellemében nemrég elkészítettek egy négyszámos EP-t Farkas vagy bárány címmel, amit először itt, a Lángoló Gitárokon hallgathattok meg. 

A tagok a következőképpen mutatták be a zenekart, és a most megjelenő kislemez dalait:

Nagyon fontos számunkra a barátság, ami összeköt minket, mivel ez az egész egy egyetemi baráti
társaságból alakult ki, és a hallgatókra, a közönségünkre is barátként tekintünk. A zenénk célja olyan érzéseket, történeteket elmondani, amelyeket mindannyiunk átélt már. A most megjelenő EP az eddigi munkánk első lenyomata, de úgy tervezzük, hogy az ősz folyamán egy teljes, komolyabb hangvételű lemezanyaggal jelentkezünk. A kislemezt Budaörsön vettük fel Lee Olivér vezényletével a Kunyhó próbaterem és stúdióban. A lemezborítót Barkóczi Noémi készítette, a fotókért Rigó Bence és Pribojszki Ottó felelt. Rajtuk kívül nagyon köszönjük még a segítséget és a támogatást Balasi Ádámnak, Agócs Marcinak, valamint a családjainknak. 

A srácok az elmúlt időszakban felléptek a Kiscsillag és az Ivan & The Parazol előzenekaraként, a Kuplungban pedig már visszatérő vendégeknek számítanak a rendre fergeteges hangulatú koncertjeiknek köszönhetően. Olyannyira, hogy holnap este a Farkas vagy bárány dalait élőben is meghallgathatjátok, a Grand Club ugyanis The Bluebay Foxes és a Marble Mist társaságában lép fel a helyen. További információk a koncert Facebook-eseményén, valamint a Grand Club Facebook és Bandcamp-oldalain


premier magyar rock hír beat alternatív ep garage grand club



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása