2008.11.25. 08:00 – lánggitár

Új Klaxons-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az utóbbi idők legnagyobb vitát kavaró zenekara, a Klaxons még karácsonyig befejezi a második lemezét. Ha minden jól megy 2009 elején ki is adják, hogy aztán nyáron „annyi festiválon játszanak, amennyin csak lehetséges.” A bevált recepten úgy tűnik nem változtatnak, a producer az a James Ford lesz ismét, aki az első lemeznél is segített – Jamie Reynolds ennek ellenére óva inti a közönséget az előítéletektől, szerinte ez nagyon bonyolult korong lesz. Aha.

Mivel már úgyis tűkön ülünk, nézzünk meg egy még Myths of the Near Future-ről származó klippet, ami mellesleg a legjobb szám rajta, és ismerős lehet a Petőfi Rádió indulása környékéről, mikor is minden óránként legalább kétszer is örülhettünk neki.


indie pop hír klaxons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása