2008.12.09. 08:37 – lánggitár

Dj Bootsie a Hajón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

DJ Bootsie 2004-ben jelentette meg első önálló lemezét The Silent Partner címmel, melynek kapcsán sokan az ország egyik legjobb kezű, legígéretesebb lemezlovasaként aposztrofálták. Az utóbbi időben keveset hallhattunk önálló projektjéről, de a tétlenség csak látszólagos volt, hiszen új anyagon dolgozott.

Idén őszre el is készült legújabb, főként instrumentális dalokat tartalmazó lemeze, ami a Holidays In The Shade címet kapta, és amit Bootsie december 19-én zenésztársaival, a Bootsie Quartet tagjaival (Kovács Gerrisohn- gitár, szintetizátor; Lázár Tibor - dob; Vázsonyi János - szaxofon, furulya) élőben is bemutat az A38 Hajón.

A koncert után Dj Cam, született Laurent Daumail, a francia absztrakt hiphop legnagyobb ágyúja lép színpadra, aki pályafutása során stúdiózott már szinte minden arra érdemes játékossal. Csak pár név a legnagyobbak közül: DJ Krush, DJ Shadow, Gang Starr, Rakim, Afu-Ra, Jay Dilla. A Soulshine LP-n (2002) és annak turnéján pedig zenekari felállásban is bizonyított a legkomolyabb francia jazzzenészek mellett. Neve mára fogalommá vált az elektronikus zenei szintéren.

A bemelegítésről és a levezetésről Suhaid, hazánk egyik legsokoldalúbb dj-je gondoskodik, a vizuálért egész este pedig a Kiégő Izzók és Kemuri felel.


hiphop program a38 electro dj bootsie



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása