2008.12.27. 12:25 – frostdemon

Klipmegosztás (Lola, Born From Pain, Textures, Esclin Syndo, Depresszió)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ezen a héten átadjuk magunkat a karácsonynak és ebben nagy segítségünkre lesz Lola, aki gyomorfacsaróan szépen tudatja velünk, hogy mit ért ezen ünnep alatt, de a dühünk magja sem esik sziklára, hogy elrohadjon, mert a Born From Pain kiváló időtöltés ötletekkel érkezett. Aki pedig a szépet éhezi, az a Textures segítségével kalandozhat erre-arra, a beteg cuccok rajongói pedig az Esclin Syndo segedelmével zúzhatják rommá a belső ént. Persze a lázadóknak is van itt valami: Depresszió.

Lola – Ünnepelj ma velünk!

Szóval karácsonykor is kell valami szép az embernek, ezért gondolhatta Lola apja (és menedzsere), hogy milyen jó is lenne az ő édes kicsi lányának egy ilyen meghitt, érzelmes, de kivételesen nem kurválkodós videót készíteni. Térültek, fordultak és megszületett ez. Ami lényegében annak bizonyos piros kólás cég karácsonyi reklámjának a zenéje. A klip pedig átmenet Mariah Carey és a Wham klasszikusai között (15 éves lánykák elindulnak dzsippel a hegyekbe karácsonyozni...egyedül...). Tehát nyál, nyál és nyál. Már csak azt kérem, hogy valaki jelezze, ha tetszik neki ez a cucc, mert szívesen megismerkednék vele...

Born From Pain – Sons of a dying World

Nyilván az objektivitás kedvéért nem tekinthetünk el a másik véglet karácsonyától sem, akik még ilyenkor is egy jobb világért harcolnak. A holland Born From Pain éppen ezt teszi és lássuk be nem is hatástalanul, mert látva ezt a kegyetlen videót azonnal indulna mindenki molotovot keverni, de aztán édesanyánk kedves arca mégis csak pár nap pihenőre int. A videó a klasszikus hardcore klipek mezsgyéjén evickél és híradó részletekkel próbál taglózni, ami egy kissé már unalmas, de ezáltal a történészek videódiszkójának kedvelt alkotása jön létre...

Textures – Awake

Apropó Hollandia! A Textures szintén odavaló, de nem olyan elkeseredettek, hanem csak egy kicsit szomorkásak. Persze most nem is ezért foglalkozunk velük, hanem azért, mert sikerült egy nagyon impozáns klipet letenniük az asztalra. Nyugodtan mondhatom, hogy ez is egy szép példája a „kevesebb néha több” elméletemnek. Semmi komoly bonyodalom, nem merülünk el a kreativitás mélységes tengerében, de a képek szemet gyönyörködtetőek és ennyi így karácsony táján már elég is.

Esclin Syndo – Folklore

Aztán itt a hét legnagyobb meglepetése! Ha semmi mást nem kapok karácsonyra, csak ezt a kiválóan odatett videót, már akkor is boldog vagyok. A készítőknek nagy taps, a többi zenekarnak meg azt üzenem, hogy ennél kevesebbel nem szabad beérni! Lazók Matyi szerepeltetése zseniális választás és mást nem mondok. 10 pont.

Depresszió – Kezdjük el!

Nem szeretem a Depressziót, de persze ez csak a zenéjükre igaz. Kedvelem viszont a videóikat, mert nem sajnálják az energiát (és a pénzt), hogy egy komolyabb szinten vizualizálódjanak a dalaik, ami jó. Szerintem ezzel messzebbre jutnak, mintha az Ossian útját választották volna. Ezúttal azonban nem dobtam el magam, mert itt „csak” egy jó iparosmunka található, mindent tud, amit kell, de ilyet azért sokan tudnak. Reméljük legközelebb sikerül a szokásos kreatív vénát megtalálni.


pop rock metál depresszió lola electro esclin syndo born from pain textures klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása