2009.01.07. 08:47 – lánggitár

Stúdióban a Bedlam

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt már tudjuk, hogy március 20-án a Bedlam visszatér egy Diesel Klubos buli keretein belül, azt is sejtettük, hogy új dalok készülnek, most viszont utóbbi ténnyé vált. Mindezt így kommentálták a csapat tagjai:

Fodi:
"A zenekar egy évvel ezelőtt azért született újjá, mert tele vagyunk kreatív ötletekkel, mindig is ez inspirálta a Bedlam munkáját. Válaszul a világ zajára a gitártémák, szövegek harapósabbak, mint az utóbbi idők Nomad-dalai (a másik zenekarunk), így egyenes út vezetett a Bedlam életre hívásához. A többiekkel nem kellett újból bemutatkoznunk egymásnak, mert megmaradtunk egy baráti körnek, kiválóan tudunk egy irányba haladni, fél szavakból értjük egymást."

Cicó:
"A próbákon a régi számok mellett alig várjuk, hogy az új témákat faragjuk, nagy élmény ismét Bedlam-számokon dolgozni. Az új dalok stílusát, hangulatát a régi demók - General Rejection, Dreamland in Misery - és az Inside Ash lemez közé helyezném, ugyanakkor merőben más, mint amit eddig bármikor csináltunk. Bedlam modernebb megfogalmazásban, modernebb hangzással."

Judy:
"Ősszel megnéztünk néhány Budapesti stúdiót, sok jól felszerelt helyet láttunk, kiváló szakemberekkel beszéltünk, de végül született egy elhatározás: gerilla eszközökkel, kizárólag saját technikával, saját 'füllel', saját helyünkön rögzítünk néhány dalt. A dobokat Petyánál, a gitárt, éneket Fodi, Cicó alagsorában vettük fel, a keverést pedig Cicó végzi egy notebookon. Nagy köszönetet szeretnénk mondani még egyszer a Black-Out-os Fehérvári Attilának, hogy segített a basszus feljátszásában! Az új számok élő premierje természetesen a Diesel Klubban lesz március 20-án. Alig várjuk, hogy kész legyen az új háromszámos demónk, és tudjuk indítani gyorsban a MySpace oldalt!"

Petya:
”Cicó továbbra sem nagyon hallgat otthon zenéket, viszont sikerült elvinnünk őt néhány nagyon fontos koncertre az utóbbi időben, többről megvilágosodva jöttünk ki. A Tool, a Muse, a Rage Against The Machine volt ilyen. A magyar underground pedig soha nem volt ilyen érdekes és profi, csak kapkodjuk a fejünket, mennyi jó banda van: Subscribe, Neck Sprain, Isten Háta Mögött. Szuper zenekarok! A Bedlam zenefogyasztó része manapság a Scars On Broadwayre, Muse-ra, Toolra, Deftonesra esküszik, nagyon jó zenei korszakot
élünk, úgyhogy isten óvja a világvégét, ha ez ilyen!"


rock metál hír bedlam



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása