2009.01.19. 14:07 – ziggy_pop

Dögunalom az Obama Parádén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem szeretnénk átmenni Fehér Ház blogba, mi csak a léggitározáshoz értünk, de azért nem mehetünk el szó nélkül az Obama beiktatási ceremóniája alkalmából tartott, nagyszabású koncert mellett, ami nagyjából olyan volt, mint egy jól sikerült Old Boys-koncert egy kisvárosi szalagavató bálon.

Persze várható volt, hogy az első fekete amerikai elnök beiktatását ünneplő, We Are One elnevezésű ceremónián olyan evidens nevek lépnek fel, mint Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Bon Jovi, Shakira és a U2 (a zenei gúnysajtó által csak Obonoként emlegetett, harmadikvilágmentő énekes természetesen megint elengedte magát, palesztin álomról beszélt, aztán szemtől szemben áradozott az elnöknek szám közben:

De hol voltak azok a zenekarok, akik annyira intenzíven kampányoltak Obama mellett? Akik az elmúlt években minden koncerten és minden interjúban elmondták, hogy mennyire utálják Bush-t? Hol volt a Foo Fighters, a Green Day, az R.E.M., No Doubt, a Sum 41, a Flogging Molly meg a többi anti-Bush jelszavakat skandáló rocker? Biztos csak nem hívták meg őket.

Ha már annyira nagy korszakváltás meg gazdasági élénkítés előtt áll Amerika, akkor igazán bevállalhatták volna ezt a pár jófejkedő, demagóg előadót. Vagy egyszerűen csak meg kellett volna hívni a Slayert vagy a Rage Against The Machine-t.

Az is igen elcseszett ötlet volt, hogy Jack Black (Tenacious D, Rocksuli, Pop,csajok, satöbbi) és Rosario Dawson (ő volt ugye a dögös Abernathy Tarantino Halálbiztosában) konferálja fel Garth Brooks country nagypapát:

Kedd este is lesz még egy szuper jótékonysági koncert, azon ilyen nevek lépnek fel: Chaka Kan, George Clinton, Nancy Wilson, The Temptations. Az is fergetes lesz.


pop rock bulvár hír obama u2



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása