2009.02.05. 14:55 – AronH

Club Venszdéj #4

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Furcsa párosításokkal engedünk titeket utatokra a közelgő hétvégére. Coldplay és a bitek, Justice és a xilofonok, Bob Dylan és a White Stripes találkoznak a klubban, na meg persze a szokásos remixkupac, és az általatok beküldött tragikus Nirvana gyalázás. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra. Jobbat találtál? Alázz be alant!

Megint eltelt egy hét, jó r-r-r-r-r-reggelt. Az ausztrál Romulus és Remus-szal köszönünk a Dirty Disco youth tolmácsolásában. A blog úgy fogalmaz, hogy shit-cool electro, okosabbat mi sem tudunk! Rar!

Továbbugrunk a világ körül, valószínűleg műveletlenségünkből adódóan nem tudjuk megállapítani a blog nyelvét, és csak a domain segít. A szövegből persze egy kukkot sem értünk, de a dOP számában a zongora kellően vicces ahhoz, hogy ne törődjünk ilyesmivel. I didn't read the Bible yet, Romeo!

Persze e hétre is jut egy kis Justice. De ahhoz, hogy valaki két xilofonon adja elő a dúdödenszt, talán inkább nem fűznénk kommentárt, mert minek.

A végén a nyüffenés külön jó.

Itt pedig egy Coldplay (vagy Satriani?) remixet hallgathattok meg a torzítás és a nintendo jegyében a Polychromatic jóvoltából.

És ahol már a domain sem segít a nyelvben, ott a blogolvasó tényleg elveszik, és mit talál? Tits & Clits-et a magyar Ektiv csapattól. Stílszerűen tehát hallgassátok itt az Agressive című új szerzeményt.

E heti kooperálásunk valójában nem is kooperálás. A covercuriosity.com zenés összefüggéseket keresett Bob Dylan és a White Stripes között amiket egy kisebb gyűjtemény formájában tett közé.  Ezek között hallhatóak Dylan számok a 'Stripes előadásában valamit olyan dalok, amik Dylanre is hatással voltak és a duó is játszotta őket.

Akinek jár az Ed Banger hírlevél, annak most nem mondunk újdonságot (vagy egyébként sem). A többieknek ajánljuk DJ MEHDI ingyenesen letölthető mixét.

A Klaxons sem tétlenkedik természetesen. Dolgoznak az soron következő második lemezen, amelyről már játszanak új számokat. Itt van például egy elég rossz minőségű élő felvétel a Calm Trees című, de már csak a refrén is ígéretes.

Mr.Oizo remixet készített a Pink Is Punk formáció, a nagymester Positif című számához. Lehet rá lépegetni remekül, géphang néni szerint állatok vagyunk.

A Classix duó két remix-szel jelentkezik. Egyik a Riot In Belgium-ból kivált Beni számára készült, a másik pedig a Guns & Bombs formáció számára.

Két hete hazánkban járt a polihisztor Kissy Sell Out. Hallgassuk jóleső nosztalgiával az újra felbukó Datarock bandának készített remixét. Give It Up!

Csak erős idegzetűeknek, csak 18 éven felül, de szülőknek kötelezően, hogy miért nem érdemes a gyermekedet zenélni hagyni. Fish barátunk valószínűleg a pokol tüzén fog vezekelni, amiért ennek tett ki minket, de terjedjen csak, mint a pestis. Füleket befogni, katt, és világomlás.

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása