2009.02.11. 09:58 – lánggitár

Ördögi lesz az új Black Sabbath

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jó, tény, hogy a cím kissé megtévesztő, mert ilyen néven most nem jelenik meg lemez, de a Heaven & Hell lényegében az Ozzy Osbourne nélküli, Ronnie James Dio énekessel, és Vinny Appice dobossal felálló Black Sabbath-ot jelöli, ami ebben az összeállításban utoljára 1992-ben adta ki a Dehumanizert. 2007-ben ugyan írtak három új dalt egy válogatásra, de teljes lemezig csak most jutottak el. Az album címe The Devil You Know know lesz, és ha elolvasunk pár dalcímet (Bible Black, Rock & Roll Angel, Breaking Into Heaven, Atom & Evil, Eating the Cannibals), akkor az alapján feltételezhető, hogy jó gonosz lesz.

Még tavaly mondta Tony Iommi gitáros a Billboardnak: „Bármit is csinálunk ez valóban a Black Sabbath, hiába fut Heaven & Hell néven. Mindenki tudja mit kap, és nem várják az emberek, hogy a Iron Mant, vagy a többi ilyen dalt hallják. Azt már sok-sok éve megtettük, és most nagyon klassz Ronnie-val dolgozni újra.”


hír black sabbath heaven and hell



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása