2009.02.14. 12:00 – mista

Készülj fel, jön a Fergeteg Party!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mint azt az Index is megírta, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique felel ezentúl az MTV szórakoztató műsoraiért. Még mielőtt a szívéhez kapna bárki, az MTV alatt természetesen nem a Music Televisiont kell érteni, hanem a Magyar Televíziót. Persze nem mintha így kevésbé tűnne nevetségesnek a dolog.

Végigolvasva az imént linkelt hírt, Várkonyi Attila akár lehetne egy komolyan vehető figura is, viszont amennyiben legalább csak érintőlegesen ismerjük zenei tevékenységét, a hozzá kapcsolódó zenei produkciók minőségét, úgy máris nyilvánvaló, hogy ez a kinevezés kis híján majdnem olyan, mintha magát A Lemezlovast, Dévényi Tibort rakta volna Medveczky Balázs a posztra. Persze a téma elsősorban a Comment:com terepe, de azért mi sem állhatjuk meg, hogy szóvá tegyük a dolgot, hiszen abban az országban, ahol a köztévés szórakoztatásért az az ember felelős, akinek többek között a Csütörtök 12 nevű méltán elfeledett, Kikivel súlyosbított dance-pop formációt köszönhetjük, ott már szinte tényleg csak abban bízhatunk teljes szívvel, hogy mielőbb ránk szakad a világválság és elvisz bennünket az ördög. És ezen még az sem segít semmit sem, hogy Várkonyi nevéhez az elmúlt években elsősorban különféle jótékonysági rendezvények (koncertek stb.) kapcsolódtak. Már csak azért sem, mert egyébként ő a felelős azokért a Fergeteg Party nevet viselő estekért is, amiken remélhetőleg soha egyik olvasónk sem járt.

Akárhogy is nézzük, azt, hogy mindössze annyiban örülünk Várkonyi kinevezésének, hogy mikor meghallottuk pár percig a könnyeinket törölgettük a röhögéstől, szerintünk nem kell különösebben megindokolni. Várkonyi "DJ Dominique" Attila és kinevezése egész egyszerűen halálosan ciki, nevetségesen gáz, hihetetlenül nem menő, úgyhogy mi őszintén bízunk benne, hogy mihamarabb találnak valakit a helyére. Na meg persze, hogy valaki mielőbb megmondja, szándékos volt-e, hogy péntek 13-án jelentették be a kinevezését.

Sajnos mindezek illusztrálására sehol sem találtunk egy jó kis Csütörtök 12-videót, vagy ilyesmi, de akinek esetleg valamelyik titkolt korszakából akad elfekvőben Várkonyitól bármi, az mielőbb linkelje a kommentek közé! Előre is köszi.


pop mtv vicces idióta világválság dj dominique



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása