2009.03.01. 10:00 – _fá_

Klipmegosztás extra: a rossz új Depeche Mode-klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg szinti. A dal kezdése tiszta rícsáuttácsfész, de aztán jön a meglepően középtempós, ebből a szempontból kicsit Songs of Faith and Devotion-korszakra hajazó dal - pluszban mintha éreznék egy kis Kraftwerket is.

A klip maga Patrick Daughters munkája (többek között az Interpolnak is dolgozott már), és annak ellenére, hogy New Yorkban forgatták, szépen hozza azt a fílinget, amiért a búslakodásra bármikor hajlamos Kelet-Európa képtelen túllépni ezen a zenekaron. Természetesen most is szerepel a videóban autó, esetünkben épp hátrafelé megy, és a sofőrnek nincs beleszólása az irányításba (öhm, Radiohead - Karma Police...).

A zenekar legelvetemültebb rajongóinak ugyanakkor intő jel, hogy ezek szerint ez az egyik legnagyobb sláger az áprilisban megjelenő új lemezen, mivel múltidézés ide vagy oda, finoman szólva nem egy Enjoy the Silence-ről beszélünk...


pop depeche mode wrong



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása