2009.03.02. 12:00 – _fá_

Kész az új Manic Street Preachers

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A híresen komenista Manic Street Preachers Nicky Wire basszer kézzel írott üzenete szerint elkészült új lemezével. A jelenleg Journal For Plague Lovers névre hallgató cuccról természetesen elmondta a szokásos sablonokat puffogtatva, hogy milyen kurvajó lesz. Ami viszont tényleg izgalmassá teszi a cuccot, az a tény, hogy szerepelni fog rajta egy eddig sosem hallott dalszöveg a már jó régen ismeretlen körülmények között eltűnt, azóta már legendássá vált Richey Edwards gitáros tollából. Ha minden jól megy, mindez idén májusban jelenik meg, még hátra van a maszterelés.

Ennek örömére legyen itt egy dal, aminek még köze volt Richey Edwarshoz (szerettem volna a Your Love is Not Enought is, de a kisemberért oly hűen kiálló zenekar új videóit nem lehet csak úgy beilleszteni mindenféle fiszfasz helyekre.)

 


indie manic street preachers nicky wire



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása