2009.03.12. 14:00 – AronH

Club Venszdéj #9

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Enyhe szláv különkiadás lett a heti Venszdéj – itt van a Tesla Boy moszkvából, és a szlovákok monoklis potméterhuszára, Que. Horvátországban most megnézheted, hogy a Klaxons tényleg fekete rnb zenekar lett-e, nőies nők remixelnek tökös férfiakat, audiovizuálisan jelentkezik a Simian Mobile Disco, és itt van a magyar Dirty Monkeez új száma is. Heti szubjektív blogfilter, ha jobbat találtál, alázz be alant!

A hölgyek alkotta Fan Death (<<) duó készített remixet a Datarock számára. Give It To Me, nagyon fanki. 

Oké, hogy már nem olyan új, de akkor is sokk, hogy ez tényleg Klaxons. No Diggity feldolgozás, annak idején repeaten ment a Myths Of The Near Future, de ha korbáccsal ütnek akkor sem mondtam volna meg magamtól, hogy. A horvát Hartera fesztiválon játszanak egyébként június közepén olyan nevekkel mint Roisín Murphy és Peaches

 Elkészült a Simian Mobile Disco új videója, HD-ben megtekinthető YouTube-on. Érdekes, kicsit kísérletező, de azért mégis inkább egy átlagos vj vetítésre emlékeztet mint egy amolyan So Me-féle szcénaalázó alapvetésre.

 

Jó az, ha újonnan feltűnő produkciók úgy tudnak 80as évekre hajazó hangzást csinálni, hogy az tényleg most élvezhető, azon túl hogy, hát érdekes. Keveseknek is megy igazán, a Tesla Boy minden bizonnyal ezt a tábort erősíti. Ráadásul a név teljesen jogos – oroszok a srácok. Két szám került fel a DiscoDust blogra, ahol elsírták ugyanezt, hogy tényleg kevés az új és jó, és milyen jó, hogy ők meg a Valerie postját lopták el ezzel. Sokadkézből jó zenét tehát itt: Electric Lady vagy a tényleg nagyon flesdensz Spirit Of The Night.

Legjobb promófotó (<<<) kategóriában abszolút befutó a szlovák The Uniques mellett szólókarrierbe (haha) kezdő Que. Azért mi nem ujjongunk akkorát az egy szem postoltLet's Go To My Place kapcsán, de az anyazenekar ellenben baromi jó, teljesen összerakott elektronikai csapatmunka ahol mindenkinek megvan a helye. Szervezők, szevasztok!

AC Slater új száma  a Rock It Out meg erősen, hm, lakossági, remekül lehet rá csücsörítve rázni a muszklit például. Józanul semmiképp sem ajánlott, egyébként fun.

Vajon mi vesz rá bárkit, hogy Banánhimnusz (Első Rész) címmel hozzon ki számot? A magyar EKTIV istállónál tevékenykedő Dirty Monkeez új megjelenése talán megadja a választ... naná, hogy nem. Ezek a követhetetlen szintik inkább csak összezavarnak úgyis.

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


pop electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása