2009.03.13. 13:00 – mista

Szórakozz Daft Punkkal!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az egyébként sem elhanyagolható (rövidebben: fasza) AudioPorn Centralon találtuk az alábbi játékot, és mivel pár percig tök jól el lehet vele szórakozni, ráadásul eszünkbe juttatott egy régi, bizonyosan sokak által látott, de már bizonyosan sokak által el is feledett videót, ezért úgy gondoltuk, mi sem megyünk el mellette.

Az iDaft lényege, hogy billentyűzetünk gombjaival vezérelhetjük vele a Daft Punk mindenki által ismert, eddig megközelítőleg húszmillió, jobb(pl. itt és itt)-rosszabb(pl. itt és itt) feldolgozást és remixet megért Harder, Better, Faster, Stronger című számának énekmintáit. Mindez nagyjából három és fél perces szórakozást ígér egy felnőtt, egészséges ember számára (kőkemény Daft Punk-rajongók ezt kedvezményesen megszorozhatják tizenöttel), viszont ez idő alatt valóban jól lehet szórakozni vele.

Miután végleg meguntuk, hogy az egyelőre béta verziós, de remélhetőleg hamarosan a fejlettség további fokára lépő alkalmazás alól marhára hiányzik a zene, az alábbi videót érdemes a témába vágó további szórakozás jegyében megtekinteni.


játék pop videó program daft punk electro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása