2009.03.17. 12:00 – _fá_

Sőt, a teljes új Pete Doherty-album is a neten!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ez egy ilyen nap úgy látszik. Pete Doherty, aki hazánkban is megfordult (sőt, meglepő módon végig is nyomott egy koncertet) a Babyshambles névre hallgató zenekarával, tagja volt a Libertinesnek (aminek az újáalakulásában ő baromira biztos, szemben a zenekar többi tagjával) felpakolta a teljes szólóalbumát a világhálóra! Kedvenc kirakatdrogosunk albuma meghallgatható itt!

Külön figyelemre adhat okot, hogy a Grace/Wastelands című munkán vendégszerepel a Blurből, és egyéb szólódolgaiból már jól ismert Graham Coxon, ő a Sheepskin Tearawayben található. Az albumot mellesleg Stephen Street producerelte, aki olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint a Smiths, és a változatosság kedvéért a Blur.


indie pete doherty libertines graham coxon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása