2009.03.19. 14:00 – AronH

Club Venszdéj #10

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Új lemezzel jön a közeli jövőben a francia Phoenix, a nem annyira közelő jövőben pedig Peaches. Büntetős Prodigy err... tisztelgés, új Justice (nem), Chris Cornell cicanadrágban napszemüveggel new wave hajjal, videoklip Svédországból. Kattintás után mindaz ami szubjektív szűrőnkön fennakadt a blogoszféra heti terméséből. Jobbat találtál? Alázz be alant!

A valahai Kitsuné istápolt Joe And Will Ask most saját kiadónál hozza ki új EP-jét. A Shim vérlakossági hangzásába némi prüntyögés is társul, a La Roux-remix tradícionálisan szeletelési alap ipari stroboszkópok mellé (ugyan melyik iparágban használnának stroboszkópot...), a Mystery Jets-remix BeeGees-es vokálja meg egész vicces. Mindhárom szám meghallgatható itt.

Egyenesen Svédországból érkezik ez az ötletes kis egyszerű videoklip Andreeas Tiliander Caught In A Riot című számához.

A DiscoDust szerkesztője egészen magából kifordult postban emlékezett meg az új Hostage-számról. Megszeppenve vonulunk a sarokba, mi sem tudunk többet tenni ahhoz hogy 'Stop thinking already, Hostage is the man and you know it!' De ez akkor is egy kiadatlan Prodigy szám 94ből. Murder Rocket!

Peaches (<<<) új albumánál olyan nevek bábáskodnak mint a Soulwax, a Simian Mobile Disco és a Digitalism. A teljes anyag május 4-én érkezik, a myspace profilról lerántható az a Drums of  Death-mixtape, amelyben megtalálható 3 az új számok közül. Nincsen róla info, de a bloggerek beazonosítottnak vélik hogy melyik mögött melyik producer keze áll. Mixtape itt, számok itt, és itt.

Rossz minőség, de új Justice-szám. Tradicionális Justice slapbasszus a köbön, a világon semmi meglepő vagy fura, kivéve talán az ének enyhe Pendulum jellege keverve az eleve irritáló Uffie szerű affektálással. Nem! Fake! Photoshop! Azért itt meg lehet hallgatni. 

Készülődik a francia Phoenix (>>>) új lemeze is, nagy a zsongás körülöttök a blogokon. Persze már el is terjedt, a nyitó single 1901-en túl itt postoltak két remek számot. Egyszerű, jól szóló popzene erős szintikkel. Megvárjuk a hivatalos megjelenési dátumot aztán mi is elmondjuk az elmondanivalót az albumról. 

Chris Cornell albuma kapott hideget is meg meleget is, de azért inkább hideget. Ennél jegesebb tragédia pedig aligha volt lehetséges mint amit a Discotech a nyakára zúdított hangok formájában. Azért valahol persze vicces, 80's glam meg ilyesmi. A szintikiállás tökéletes. Várjunk csak, ez egy jó szám! 

Don Diablot meg tényleg lehetetlen kikerülni, nincs is ezzel baj mert a holland DJ, producer, mindenes, sorra remek számokat tesz le az asztalra. Az eheti gyűjtést a már bőven nem friss Ting Tings-szám megbugyorgatásával fejezzük be.

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


pop electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása