2009.03.25. 10:00 – -dj-

Mitől svéd a svéd metál? (In Flames a Pecsában)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egyértelmű válaszunk van a címben feltett kérdésre. El kell menni bolondok napján a Pecsába, In Flames koncertre, és máris fény derül a titokra. Az újságírók persze szeretnek rágódni, így nekünk is vannak ötleteink a recept összetevőire. Az említett zenekar is tudja ezeket: intenzív death/thrash hangzás, sok-sok folkos/klasszikus metálos gitárdallam, krákogó vokálozás, és nem feltétlenül alapösszetevő, de akad néhol dallamos ének is. Szóval már csak metáltörténeti szempontból is fontos elmenni a koncertre, de van nekünk magyar vonatkozású kis színesünk is a rendezvényhez kapcsolódóan.

Mégpedig az, hogy mivel az In Flames nem visz állandó előzenekart magával, így a helyi erőknek is lehetősége nyílt megmutatnia magát. Magyarországon a klippreimerre (hol máshol, mint a Lángolón) készülő Superbutt teszi ezt. A svéd gárda myspace oldalak alapján választott a jelentkezők közül, és a Superbutt olyannyira tetszett nekik, hogy a Flames-turné két másik állomásán is felléphetnek, méghozzá Ljubjanában (március 27.) és Zlinben (április 3.). A magyar rajongók nyilván az itthoni koncertre készülnek, így nekik április 1. a megoldás. Nos, ott bizony svéd metál lesz és legalább egy szuperfenék.


metál program svéd superbutt in flames



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása