2009.03.30. 13:07 – dg

Bob Dylan is ingyen ad

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Beyond Here Lies Nothin' a címe annak a dalnak, amit Bob Dylan weblapjáról lehet letölteni ingyen egy teljes napig (tehát csak március 30-án), és a poplegenda következő, Together Through Life című lemezéről származik. Az album amúgy szűk egy hónap múlva, április 27-én jelenik meg.

Mostanában amúgy az a szokás zenekari körökben, hogy az új lemezhez tartozó, internetről legálisan letölthető ízelítőket „ingyen kislemeznek” harangozzák be, külön kiemelve mindig, hogy nem kell érte fizetni, miközben már évek óta raknak fel a csapatok hol ide, hol oda beharangozókat. Mindez mellesleg a Radiohead-féle ingyenlemez óta van így, szóval legalább ennyi hozadéka volt az angolok partizánakciójának.


pop bob dylan hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása