2009.04.07. 08:00 – sixx

Ismét Európába jön a Mötley Crüe

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik meghatározó zenekara, a ki tudja hanyadik virágzását élő Mötley Crüe ismét tiszteletét teszi kontinensünkön, de rossz szokásunkak megfelelően ezúttal is kihagyják kis hazánkat a buliból. Eddig egyszer jártak errefelé, a Monsters of Rock megaturnén 1991-ben, amikor is a Queensryche után, és a Metallica-AC/DC duó előtt léptek fel a Népstadionban (akkor még az volt a neve), a fellépésről készült felvételek a mai napig felfedezhetők a zenekar Anarchy in the UK című klipjében.

 

Az USA-ban CrüeFest2 néven turnéznak majd, olyan előzenekarokkal, mint a Godsmack vagy a Drowning Pool, arról egyelőre nincs hírünk, hogy a május 17-én kezdpődő európai menetelében kik segítenek nekik. Mi a prágai, június 17-i bulit néztük ki magunknak, amire az O2 Arénában kerül majd sor, remélhetőleg a belinkelt videóban látható parasztvakításokkal egyetemben, mert szeretjük az ilyesmit. A teljes turnéprogram itt olvasható, ha ránk hallgatnak a kedves olvasók, akkor nem hagyják ki a lehetőséget, mert Mick Mars állapotát elnézve még egy turné nemigen valószínű.


mötley crüe turné hajmetál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása