2009.04.15. 11:38 – lánggitár

Ektomorf vs. Negative Art

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Biztos többen értesültek már róla, de azért elmondjuk, hogy az Ektomorf a legutóbbi budapesti koncert után már nem lépett fel a Szegedre meghirdetett bulin. Terjedtek itt a hírek, hogy mi volt ennek az oka, de hivatalos infó eddig nem érkezett. Azonban Farkas Zoli, az Ektomorf atyaúristene közzétett honlapján egy nyilatkozatot az ügyben, amit mi most minden változtatás nélkül idézzünk alább, még lentebb pedig a Negative Art főnökének, Varga Balázsnak, a kérésünkre adott válasza olvasható:

„A KONCERT (BUDAPEST + SZEGED) A NEGATIV ART "VARGA BALAZS" SZERVEZTE! MAR BUDAPESTEN NEM TUDTA TELJESITENI A SZERZÖDES KÖRVTELMENYEIT. VARGA BALAZS NEM FIZETTE KI AZ EKTOMORF-ZENEKART, AZNAP ESTE BUDAPESTEN LE MONDTA A SZEGEDI KONCERTET!

ENNEK ELENERE 0 FORINT GAZSIERT AZ EKTOMORF LEUTAZOTT SZEGEDRE BE PAKOLTA A TELJES FELSZERELEST SOUND CHEKET CSINALT KESZEN ALLT A KONCERT-RE TELJESEN INGYEN CSAK A RAJOGOKNAK.

EKKOR A HELYI SZERVEZÖ MINDENT MEG TETT AZERT HOGY A KONCERT LE LEGYEN MONDVA! ES EZ SIKERÜLT IS NEKI! TEHAT KÖSZÖNET A NEGATIV ART, ES VARGA BALAZS + BANDAJA! AZ EKTOMORF NEM JATSZOTT SZEGEDEN!

AZ EGESZ A NEGATIV ART "VARGA BALAZS HIBAJA! UGY SZINTEN A NEVETSEGESEN MAGAS JEGY AR !!!

AZ EKTOMORF MINDENT MEG TETT A KONCERTEKERT A SZERVEZÖK MINDENDT MEGTETTEK AZERT HOGY NE LEGYEN KONCERT . ERRÖL ENNYIT AZ EKTOMORF EZEK UTAN, HOSSZU IDEIG NEM FOG MAGYARORSZAGON JATSZANI.

ZOLI”

„Nem érdemelnek túl sok szót Zotya rágalmai, de leírom a történéseket, hogy tisztán lásson a közönség. Mi sokkal erősebb promóciós munkát végeztünk, mint a két évvel ezelőtti közös - teltházas - koncert idején, mert azóta nőttek is a lehetőségeink és most több időnk is volt rá. Az új lemezzel volt Zotyának egy európai promóköre, ennek is mi csináltuk meg a pesti állomását, pedig az ilyesmi a hazai terjesztő dolga. Az Ektomorf a pesti koncertért megkapta a megegyezett százalékot a bevételből. A jegyár pedig lehet, hogy magas volt, ezt én is jeleztem neki még két hónappal a buli előtt, de csak széttárta a karját és a német turnészervezőre mutogatott. Azt is előre jeleztem, hogy semmi szükség a három német vendégzenekarra, azokat kár idáig elrángatni, a részünkről rájuk költött nem kis catering költség csak kidobott pénz.

A pesti buli után a turnémenedzser és én úgy döntöttünk, hogy lemondjuk a szegedi fellépést. Ennek oka részemről az volt, hogy nem akartam és nem is tudtam az irreális igényeket teljesíteni. Másnap reggel elkezdtek hívogatni, hogy már úton vannak Szegedre és intézzem el nekik, hogy onnan a teljes jegybevételt elvihessék, ami nyilván röhejes kérés és nekünk többszázezres buktával járt volna. A nyilvánvaló nem után Zotya engem megkerülve elkezdett a klubvezető sráccal egyezkedni, aztán a soundcheck után egyszer csak bevágta a hisztit és lelépett a sleppjével együtt. Hazugság az is, hogy nem kaptak ott enni-inni, a Garaboncziás szakácsa nagyon jó kaját főzött, még késő este is jutott belőle mindenkinek. Bár az is tény, hogy a Zotya új riderében kért brazil guaranás energiaitalt nem szereztük be, valószínűleg emiatt borult ki a bili…

Azt gondolom, hogy nem véletlen az, hogy az Ektomorf még sosem tudott hosszabb ideig egy-egy kiadóval, menedzserrel vagy turnészervezővel együtt dolgozni, egy idő után mindig elkezdődött a sárdobálás Zotya részéről, hogy x-y rosszul végzi a munkáját, átveri őt vagy nem foglalkozik a zenekarral. Szerintem meg ez a nézőszám pont azt mutatta meg, hogy mennyire (nem) kíváncsiak az emberek a zenekarra, vagyis arra a csávóra, aki mára minden zenészt lecserélt maga körül a csapatból. Elvesztette a hitelét, ezt mutatják az e-mailek és a reakciók is. Az Ektomorf.com előre moderált vendégkönyvében csak a pozitív hozzászólások jelennek meg. Én eddig mégis összesen egy e-mailt kaptam, amelyben egy rajongó minket okolt az elmaradt buliért, az összes többi reakció a Negative Art mellett szólt.

Zero”


metál szeged ektomorf



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása