2009.04.16. 14:48 – AronH

Club Venszdéj #14

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Felsorolni is hosszadalmas az eheti klubtölteléket, de azért megpróbáljuk röviden. Sokszoros multikulti, angolok remixelnek irokéz zenét, magyarok magyarokat, megint magyarok szólóban (duóban) alkotnak, Peaches új videoklippel jelentkezik, pakisztáni angol hölgy feldolgoz, Phil Collins alá francia zene kerül, de lesznek még jó nők párban, és szóló botránygiccs. Szubjektív szűrőnkön a blogoszféra, ha neked jobb akadt fent, komment.

Pont a közelmúltban gondolkodtunk azon, hogy ugyan Jamiroquai-remixekbe miért nem botlunk jóformán soha. Megtört a jég, Canned Heat Calvin Harris-remixében. Azért a káenhás eredetinél kevésbé vicces. 

Kövezettek meg, de erről nem sikerült megállapítani, hogy mikori. Mindenesetre egy Hypnolove által készített remix Sebastian Tellier La Ritournelle számához, az okosabb fajtából, tisztán szép szintikkel és kicsikka beatboxal.

Peaches új videoklipjéről még nem sikerült eldönteni, hogy jó e, vagy sem, néhány momentumtúl eltekintve elég semmilyen, de a klubban nem bonyolódunk vizuálesztétikai fejtegetésekbe, a már ismert Talk To Me című számhoz készült, megnézhetitek alant.

Továbbá egy Peaches-remix amelyet a Simian Mobile Disco készített.

Phil Collins saját bevallása szerint megbarátkozott már vele, hogy a angy büdös világ szemében, ő az a fickó 'aki énekli az I can feel it coming in the air tonight'-ot. A világ pedig újrahasznosítja. Néha az ember öregnek érzi magát az ilyen mashupokat hallgatva. Tehát Yelle és Phil Collins bemutatja: In the Air Ce Soir a The Hood Internet Mashup összeállításában.

Most pedig a magyarok nyilai; barátaink az Ektivtől a héten adták közre a klubban már szerepelt remek We Plants Are Happy Plants Bluebird című számának két, pontosabban három remixét. A Headshotboyz hátradőlős trance-t produkál, a Dirty Monkeez pedig kétfokozastú dengelést eszközöl, úgy mint Radio, és Club. Emlékeztetőül az eredeti szám itt.

Érkezett új szám a Tits and Clits duótól is, Fist Of Steel címmel, akiknek az új-nevet-keresünk projektjével fogalmunk sincs, hogy mi lett, de ezúton ajánljuk esetleg a MSTRSTL-t, mint opció, ha már.

A Yeah Yeah Yeahs új single-jéhez már mutattunk be remixeket, most az Animal Collective hozta a tőle elvárt profi produkciót, egészen szétesett formára alakítva a Zero című dalt.

A Bat For Lashes (<<<) kiváló új lemezéről épp ma értekeztünk itt a Lángoló Gitártokon, ezen túlmenően egy Kings Of Leon-szám feldolgozását hallgathatjátok meg a művésznőtől, valamint az album talán leggyengébb száma, a Daniel lett újratupírozva Edvin Van Cleef által.  

Egészen vicces kiéhezett szövegelés formájában prezentálta a DiscoDust blog a friss Little Boots – Golden Filter kollaborálást. Hát, mi azért visszafogottabban, de szintén nagyon örülünk, mert a dal remek.

Megint aljapop lettünk, de ez a Lady GaGa most már tényleg egy év alatt tud le mindent, ami a pályatársainak megvolt, stílusoktól, a bulváron át most éppen a borzalmas zongorázós saját feldolgozás van soron. Poker Face – szimplán zongorával, csettintéssel.

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


indie pop yeah yeah yeahs peaches simian mobile disco electro animal collective ektiv little boots club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása