2009.04.23. 10:00 – lánggitár

My Dying Bride és mások a Rockmaratonon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Immár teljes lett a programja a pécsi Rockmaraton fesztiválnak. Az évről évre fejlődő, és állítólag a rockerek utolsó magyar mentsvárának tartott hepaj utolsónak benevezett fellépője a brit My Dying Bride. A búsmetálosok már nem egyszer jártak nálunk, és a Szigeten is képesek voltak nagyszerű koncertet adni, úgyhogy a sztenderd utolsó lemez ellenére itt is lesz esély egy jó estére. A többi napon is lesznek külföldi underground sztárok (oximoron, de sebaj).

Lesz a viking death Amon Amarth, az őspunk GBH és UK Subs (egy napon!), a folkmetál Korpiklaani. A magyarok közül a szokásos gárda lesz (Tankcsapda, Pokolgép stb.), de mondjuk az Ossian sok nyári fesztiválon nem lép fel. A szervezők szerint további érdekesség lehet még a harminc éves Karthago, akik szülinapi programmal készülnek.

Kevés fesztivál tart ott, hogy a programja már most készen van, de a Rockmaraton ilyen, így érdemes meglátogatni a weblapot, és eldönteni, hogy július 6-án elutazzunk-e Pécsre.


hír rockmaraton my dying bride fesztivál 2009



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása