2009.04.29. 11:29 – sixx

Nem oszlott fel a Red Hot Chili Peppers

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Legalábbis ezt mondogatják a tagok, miközben herointól elnehezült pilláikat próbálják emelgetni, nem, nem, mi továbbra is olyan faszák vagyunk, mint eddig, csak most pihenünk, mert. Jó, a hernyó istenigazából csak Athony Kiedis étrendjében releváns, a többiek állítólag már nem nyomják, vagy legalábbis nem írnak könyvet róla.

A tavaly bejelenetett egyéves szünetet most egy újabb félévessel nyújtották meg, Chad Smith dobos ezalatt lemezt vett fel Michael Anthony bőgőssel (ex-Van Halen), Sammy Hagar gitáros-énekessel (ex-Van Halen) és Joe Satriani gitáristennel, biztos fasza lesz, mert olyan névvel, mint a Chickenfoot, nem lehet szar zenét játszani. Flea, a RHCP basszere meg valami zeneakadémiára jár mostanában, a gitáros Frusciante és Kiedis terveiről nem szól a fáma.


tagadás csili oszlás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása