2009.05.07. 17:25 – lánggitár

Danko Jones, Brujeria és Woven Hand is a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg, hogy mi az a zenekar, amit még terveznek arra az egy hiányzó nagyszínpados helyre, és azt sem árulták el, hogy milyen másik programot akarnak még a nulladik napra betenni a Rock Against Racism mellé, aminek a felállása még szintén nem ismert, de annyit elmondtak, hogy tízórás koncertre kell számítani „a hazai rockélet dicső múltjának és ígéretes jelenének képviselőivel”, de nemzetközi sztárfellépők is lesznek.

Egyébként lerántották a leplet még több kisebb fellépőről is, de mi most ezt nem taglaljuk (itt lehet nézelődni, akit érdekel), inkább elmondjuk, hogy lesz a La Fura dels Baus,a mi egy folyamatosan változó és formálódó társulat, amely már 1979-es alapításától kezdve az előadó-művészetben rejlő új kihívásokat keresi, a Szigetre pedig egy csak itt látható előadással készülnek. Ők jelenleg a világ egyik legnagyobb látványszínház szenzációja. A közel egyórás előadás augusztus 12-től 16-ig minden este látható lesz a Hajógyári sziget dombjának oldalában.


fesztivál hír sziget 2009



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása