2009.05.28. 11:35 – lánggitár

Új énekes lehet a Queennél

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Queen zenekar egykori legendás énekesének eleddig még nem akadt méltó utódja. Paul Rodgers vendégeskedett hosszabb ideig az említett poszton, ám számtalan fellépés, és egy közös lemez után, épp a napokban jelentette be, hogy befejezi az együttessel a közös munkát, és visszatér saját projectjeihez. Az új jelölt, az Európában még ismeretlen Adam Lambert, aki az American Idol 8. szériájában aratott nagy sikert, és a döntőben együtt lépett fel a zenekar két tagjával.

Hangjáról Brian May már elismerően nyilatkozott, és előrevetítette, hogy akár ő lehet a következő énekesük. Arról nincsenek hírek, hogy mindehhez mit szól a kissé emós külsejű fiatal tehetség, de hivatalos tárgyalás után bizonyára többet tudunk majd.


rock american idol queen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása