2009.05.31. 13:51 – frostdemon

Klipmegosztás (God Forbid, Dead Pirates, Raunchy, The Answer, Earth Crisis)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az elmúlt időszak egy kicsit gyengébb kliperesztéssel szolgált, de azért akad legalább két csemege. Melyek ezek? Majd kiderítitek, minekutána megnéztétek a God Forbid, a Dead Pirates, a Raunchy és az Answer videóját, de hogy mást ne mondjak, utoljára még egy nagyon kemény Earth Crisis-dal is belefért. Szóval jó szórakozást és kellemes pihenést!

God Forbid - War Of Attrition

A God Forbid új lemezéről itt az új klip, és bár nem is agyaltak túl sokat rajta, egyáltalán nem lett jó. Valahogy az egész egy ilyen muszáj-cuccnak tűnik, mert videó az mindenképpen kell. Legalább egy kis erőlködést lehetne érezni, akkor most azt lehetne mondani, hogy na...

Dead Pirates – Woody

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a Dead Pirates bármit is jelentett nekem mielőtt ezt a videót láttam volna. Ezt a klipet is csak véletlenül fedeztem fel és azonnal megkapott magának. Kiváló a hangulata és a története. Az alkotó(k) állítása szerint mintegy négy hónapig készült és óriási öröm volt vele pöcsölni. A látottak alapján el is hiszem.

Raunchy – Warriors

A Raunchy pont annyira rossz és kiszámítható, hogy kénytelen jó klipet csinálni azért, hogy valaki megjegyezze őket. Ehhez képest ezt sikerült legyártani.

The Answer – Tonight

A Road Movie mindig üt, főleg klipen. Ugye a The Answer az AC/DC nyitóbandája a mostani turnén. Mondjuk, hogy eléggé szétesettnek kell lennie egy zenekarnak, hogy ekkora ziccert kihagyjon, és ne csináljon valami képi verziót erről az élményről. Nyilván be lehet állítani, hogy ennyi ember miattuk verődött össze, meg ilyesmi. Mindenesetre, mint az alábbi példa is mutatja, remek dolgok sülhetnek ki ebből.

Earth Crisis – To Ashes

Ezt megnézed és keményebb leszel. Főleg, mert az élet igazságtalan és kénytelen vagy a kezedbe venni a dolgok intézését. A videó amúgy a klasszikus csapatos, csak ez jóval dühösebb, mint az átlag. Nekem tetszik, de erről inkább a zene tehet.


raunchy klipmegosztás the answer god forbid dead pirates earth crisis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása