2009.06.04. 14:39 – Valuska

Xzibit megpimpeli Budapestet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot.

Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999 körényékén a nagy nyugati dióval, Snoop Doggal és Dr. Dre-vel elkészítette albumát. És mivel ők igazán tudják, mi kell a népnek. Az X óriási siker lett, volt erőszakos basszus, csúnyán néző Xzibit, meg egy Snoop Dogg rapbetét. Máig játsszák a siófoki éjszakai bulikban, ami a siker biztos jele.

El kell mondanunk, hogy gyakran bontja ki klipekben a haját, és az nem áll jól neki, de a koncerten be lesz kötve. Nagy reményeink nincsenek, mivel ez a koncert egy autótunnig kiállítás egy pontja lesz csak, így erősen a haknira készülünk.

Mit kell feltétlenül ismerni tőle? Get your walk on, a Front2Back vagy a Multiply című dalokat legalább. Mit sem bizonyítanak jobban ezek a számok, mint azt, hogy egy igazán közepes rapperrel van dolgunk, aki nagyon bele tud nyulni, ha kellően kemény a basszus.

Xzibit igazi médiaarc lett: olyan remek filmekben szerepelt, mint a xXx 2., a Kisiklottak, a 8 mérföld, de még a Pirosszka című filmben is feltűnt szinkronszínészként. Még sem ez az igazán fontos, hanem a Pimp My Ride című műsora az MTV-n. Behoznak egy autót, a csapat meg feltunningolja, ugye, és ebben Xzibitre esik a tréfás műsorvezető szerepe.

Twitteren nyomon lehet követni, mi történik Xzibittel a koncertig, mert valami van a teleofnjával meg az xboxával is, és nagyon izgul, hogy milyen Budapest!


budapest ajánló koncert hiphop rap syma xzibit



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása