2009.06.10. 13:39 – AronH

Tükrözöm jövő! - Wilsonic pozsonyban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg Pozsonyban a Wilsonic Fesztivált, a térség egyik legnívósabb, és leginkább előremutató elektronikus zenei fesztiválját. Miként a mottó is mutatja (Reflecting future) túlmenően a kurrens hisztiken, külön gondot fordítanak az iránymutató műfajok és előadók szerepeltetésére. Két dolog miatt is különleges az idei Wilsonic; egyrészről az első nap magyar vonatkozása miatt, valamint, hogy idén külön színpadot kapnak az élőzenés produkciók.

A My City (Valami) A38-as redezvénysorozattal karöltve egyfajta cserekapcsolat jött létre Pozsony és Budapest közt; múlt szombaton pozsonyi zenekarok játszottak a hajón magyar zenekarokkal karöltve, a holnapi napon pedig a Wilsonic külön a magyar produkciókra koncentrál, a nap koncepciócíme Focus On Hungary, ennek keretében fellép a Realistic Crew (akik hamarosan új lemezzel jelentkeznek) és a Zagar is. Az esemény további két napján szintén elkaphatunk magyar előadókat, a teljesség igénye nélkül fellép a Dj Bootsie Quartet, az Esclyn Syndo, a Fine Cut Bodies, Palotai, és egy napkeltepartit is lesz Monkey6-szel.

A nemzetközi elektronikus zenei szcéna jónéhány nagy neve tiszteletét teszi, lesz Junior Boys, speciál Jazzanova live, The Invisible, Rusko, a Modeselektor és Apparat szerelmgyerek Moderat, a lista tényleg hosszú és impresszív. Ezen kívül lehetőség nyílik egyszerre lecsekkolni a mozgolódó szlovák színtér fiatal kiválóságait, lesz Uniques, és The Ills is, és ezek csak egy pár, és csak az élő produkciók közül. Bérlet 35 euróért kapható.

FESZTIVÁL HONLAP (ANGOL)

LINE-UP


pop fesztivál program electro pozsony wilsonic



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása