2009.06.11. 16:49 – lánggitár

Hardcore-hírpakk

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Június közepén adja ki a Bridge 9 Records a bostoni Death Before Dishonor új kislemezét Our Glory Days címmel. Az anyag csak vinylen és digitális letöltésként lesz elérhető. A feladata pedig hogy ízelítőt adjon a júliusra várható nagylemezből. Létezésének további értelmet adandó természetesen némi extra cucc is helyet kapott rajta. A három számból egy csak és kizárólag itt lesz hallható. A másik kettőről még elmondhatjuk, Mark Unseen vendégszereplése teszi őket különlegessé. A banda Magyarországon a Madball vendégeként mutatkozott be Budapesten, majd a múlt évben Székesfehérváron és Debrecenben is tiszteletüket tették az Ignite előzenekaraként. Akik visszavárják őket, azokkal sajnálattal tudatom, hogy idei nyári turnéjuk elkerüli hazánkat.

Nagyon nagy meglepetés, hogy a Strike Aanywhere is a Bridge9-nál készül megjelentetni új nagylemezét. A csapat a hírek szerint jelen pillanatban is a stúdióban dolgozik. Hogy ez a pillanat meddig tart, nem tudni, de októberre ígérik a boltok polcaira. Brian McTernan producelésével a Salad Days studiosban készül a nagy mű, amiről azt állítják visszatérés lesz a gyökerekhez és keményebb minden eddigi lemezüknél. Talán ezért is kerestek egy hardcore kiadót. A lemez címe várhatóan Iron Front lesz.

Ha a Deathwish Inc.-ről van szó, vajon érdemes még úgy kezdeni a mondatot, hogy „A Converge-énekes Jacob Bannon kiadója”? Szóval ennek a kiadónak van egy Cold World nevű bandája, ami egész gyorsan futott be meglehetősen nagy karriert hardcore körökben. Annyira jól megy nekik, hogy nyári Európa turnéjuk mindössze 3 német állomásból áll. Azok köré viszont nagyon ösztönző kis fesztiválszagú felállást kerítettek a szervezők.


hardcore hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása