2009.06.12. 14:03 – Dankó Gábor

Újjáalakul az At The Drive-In?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Aki nem tudná, a 2001-ben feloszlott At The Drive-In 1993-tól létezett, és utolsó lemezükkel, a Relationship of Commanddal egész nagy hájpot indítottak el maguk körül, utolsó turnéjukon már nem csak a beavatottak bólogattak rájuk. Ráadásul ezt az albumot azóta lépten-nyomon beválasztják a minden idők legjobb lemezei közé. Ismerkedésképpen itt a legnépszerűbb „slágerük”:

2001-ben már odáig fajult a tagok közötti ellenségeskedés, hogy hatalmas balhéval kettévált a csapat. A két mikrofonfejűből lett a Mars Volta, a maradék háromból pedig a Sparta. Miután mindkettőnek kijött valamilyen hanghordozója, valaki találóan megjegyezte, hogy az előbbibe mentek a drogosok, az utóbbiba meg az alkoholisták. (Ez a Mars Voltánál bevallottan igaz is volt egészen, addig, míg Jeremy Ward nevű társuk és jóbarátjuk túl nem adagolta magát, azóta állítólag csak ritkán spangliznak egyet.)

Na, most Cedric Bixler-Zavala Mars Volta- és volt At The Drive-In-énekes mostanában egyre többször ütközik abba a kérdésbe az interjúkon, hogy mi is van a volt zenekarával (mellesleg hivatalosan fel sem oszlottak, csak „meghatározatlan ideig” szüneteltetik a csapatot). Legutóbb elmondta, hogy nagyon durván váltak el annak idején egymástól, most viszont a zenekar üzleti ügyei miatt újra beszélniük kellett (állítólag jól lenyúlta őket mindenki), és elmondása szerint rá is léptek a békülés útjára. Bixler-Zavala bocsánatot kért az akkori mondataiért, és a többiek is megbánták bűneiket. Szóval az énekes nem mondta konkrétan azt, hogy most újra zenélni fognak, de szavai szerint az akadályok elgördültek ezelől. A sok projekt mellé simán beférne már ez is…


punk rock hír at the drive in



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása