2009.07.28. 13:16 – lánggitár

Machine Head: magyarok a csapatban , összeesés, MTV

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Aki ott volt a Hegyalján, és azon belül is a Machine Head-koncerten, az láthatta, hogy a sima háttérvászon helyett vetítés volt a buli vizuálja. Azt viszont kevesen tudhatják, hogy mindezt Lóránt Demeter és Farkas Gábor készítette, és nem is ért véget a történet Tokajban: „A fesztiválfellépés előtt küldött a zenekar néhány anyagot a videóhoz, amiből mi egy egyszerűbb vetítést raktunk össze." - mesélte Lóránt Demeter - "Buli előtt jött a manager ránézni a cuccra, de annyira megtetszett neki, hogy hívta Rob Flynn énekest, majd a zenekart is, akikkel átdumáltuk az egész koncertet, mi hogy menjen. Már ekkor szó volt arról, hogy elkérnék az anyagot, vagy akár visznek minket több bulira is, de azért még meg akarták nézni a videofelvételt. Végül bejött nekik élőben is az egész, úgyhogy holnap indulunk Norvégiába, onnan pedig megyünk velük Németországba. Egyébként nagy Machine Head-rajongó vagyok, így nem ismeretlenül kellett az egészet megcsinálnom, tudtam mindig hol mi jön.”

A fenti jó hír mellé van rossz is, ugyanis Phil Demmel ismét összeesett a színpadon Finnországban az utolsó szám alatt. Demmel már jól van, sajnos lassan hozzászokik már ehhez, és a zenekar sem kezeli olyan tragikusan a dolgot, mint eleinte. A gitárosnak olyan betegsége van, ami miatt néha szíve kevés vért pumpál az agyába, ezért elsötétül előtte minden:

Egyébként a ma éjszaka, háromnegyed egykor kezdődő Headbangers Ballban Machine Head-special lesz a Hegyaljáról.


metál bulvár hír machine head



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása