2009.08.24. 10:10 – frostdemon

Elmebetegség és póz (Klipmegosztás)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Devin Townsendtől egy olyan zenekarig, amelyikben egy nő ordítja le a fejünket. Klipválogatásunk.

The Devin Townsend Project – Coast

Heavy Devinnek vannak nagy pillanatai, de az új lemez semmiképpen nem tartozik ezek közé. Ez a letisztult zene kicsit megijesztett, de a klip kárpótolt, mert semmi köze ahhoz, amit ép észnek hívunk.

Tosca – Rosa

Richard Dorfmeister és Rupert Huber közös projektje eleddig megannyi kellemes percet szerzett a belassult zene rajongóinak, nincs ez másképpen az új lemezen sem. Miért mondom ezt? Mert a mindössze 1 percig izgalmas klip alatt hallható zene megfelel az elvárásoknak.

Arsonists Get All The Girls - The 42nd Ego

Most a pózolás iskolájába kalauzolok mindenkit. A szemléltetésben segítségünkre leszenek a srácok az Arsonists Get All The Girls zenekarból.

Iwrestledabearonce – You Ain’t No Family

Most adjuk át a terepet a gyengébbik nem képviselőjének, aki a frusztrációkról fog beszélni nekünk a maga sajátos módján. Nem zsír új videó, de nagyon kellemes zárás az iwrestledabearonce-tól...


klip klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása