2009.09.08. 09:03 – sixx

Turné helyett a dzsungelbe megy a Motörhead dobosa

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mikkey Dee az egyik személyes kedvence a Lángoló gitároknak, ha lenne belőle bólogató fejű baba, a szerkesztőség szinte minden asztalán ott vigyorogna, mert állati jó fej, és mellé még kurvára tud dobolni is. Most, hogy 45 éves lett, viszont valami elpattanhatott az év 365 napjából általában 150-et koncertezéssel töltő svédben, és bevállalt egy haknit a Celeb vagyok, ments ki innen! című szánalmas dzsungelreality skandináv kiadásában, ami szeptember 11-től kerül adásba.

 

Az Aftonbladet nevű svéd napilapnak adott interjúban a Micael Kiriakos Delaoglou (na, ezt tessék gyorsan kimondani háromszor) néven anyakönyvezett dobos azt bírta mondani, hogy Lemmy és Phil Campbell gitáros is nagy rajongója a valóságshownak, és jó ötletnek tűnt, hogy a zenekar egyik tagja hülyét csináljon magából vénségére. A szinte folyamatosan koncertező Motörhead ettől persze még nem áll le, és ha minden igaz, a Velvet Revolveres Matt Sorum próbálja majd helyettesíteni Dee-t, míg ki nem szavazzák a műsorból, vagy ne adj isten, meg nem nyeri.


tv metál dobos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása