2009.10.04. 17:30 – -dj-

A hét dala (Lynyrd Skynyrd - Simple Life)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Úgy tűnik, hogy sorra tűnnek fel a rockzene nagy öregjei ebben az egészen más XXI. században, mintha csak próbára akarnák tenni magukat. A Lynyrd Skynyrd is egy olyan zenekar, aminek egy dalát mindenki ismeri, Sweet Home Alabama. Hogy mit keres most a zenei világban a soktagú gárda, az kérdés, legalábbis addig, amg meg nem hallgat valaki tőlük egy új dalt, mint például a Simple Life címűt. Ez a zenekar újra a rádiókban akar szólni. Mindehhez a Roadrunner minden támogatást megad, a körítés, az image tökéletesen profi.

Maga a dal egy olyan amerikai rock dal, amiben vagány angolsággal énekelnek, a gitár úgy szól, mintha a country nem csak amerikai népzene lenne, és van szóló, meg jó refrén. Öregnek a képek alapján lehet nevezni a társaságot, de ez ugyanolyan zene, mint amit az átlag amerikaiak a rádióban hallgatnak. Nem egyértelmű, hogy a Simple Life a legjobb-e a lemezen, de mindenesetre hallgatható, szórakoztató, és nem tűnik hiteltelennek sem.

A dal hangzásban még nem is annyira idézi a XXI. századot, a Still Unbroken viszont álomszerűen, töményen szól, és itt a torzított gitár is a helyén van. Érdemes hát meghallgatni a God Gunst, van esély rá, hogy ugyanilyen jó lesz.


lynyrd skynyrd a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása