2009.10.06. 11:16 – lánggitár

Pokol a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Október 13-án régi ismerősöket láthatunk a Dürer Kert kistermének színpadán. A Long Island-i This Is Hell több alkalommal is megjárta már Budapestet, legutóbb idén áprilisban. A modern old school hardcore zene egyik zászlóshajója ezúttal egy új 7“ bakelit kislemez kapcsán érkezik Európába, melyet Warbrids címmel adott ki a tengerentúli hardcore kiadók között egyre inkább jó nevet szerző Think Fast Records. Az EP-re három saját szám mellett egy Warzone és egy INXS feldolgozás is rákerült.

Vendégük a kanadai Grave Maker, akik megalakulásuk óta kiadtak egy nagylemezt, pár kislemezt (a legújabbat Home Is Where The Heartache Is címmel), majd gyakorlatilag az úton töltötték fél életüket, idén ez a második európai körútjuk, majd ezen turné után két héttel a Comeback Kid vendégeként vár rájuk egy kéthetes tengerentúli túra. A Northwest hardcore színtér zenekarainak (Trial, Champion, Burden) stílusjegyeit hordozó vancouveri négyes élő fellépése az elmondások szerint olyan, mint egy kíméletlen úthenger, közel félóráig tapossa a hallgatót.

Hazai részről az Unheard Call nyitja az estét, akikre a New Age Records által a ’90-es évek derekán kiadott hardcore zenekarok (Outspoken, Strain, Mean Season stb.) voltak hatással, zenéjük éppen ezért is unikum a hazai hardcore életben.

2009. október 13. Budapest @ Dürer Kert

THIS IS HELL (USA)
GRAVE MAKER (CAN)
Unheard Call

Kezdés: 20.00
Belépő: 1.600 Ft (elővételben) / 2.000 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Tex.hu, Ticketportal.hu, Dürer Kert, The Lab, Causal Store, Underground Store, Vasmacska Tattoo & Teenage Riot Store


metál hardcore program this is hell



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása