2009.10.19. 17:08 – lánggitár

Feloszlik a Wendigo, búcsúzásként ingyenlemezt ad

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Wendigo a ködbe vesző múltban két zenekar tagjaiból állt össze, az egyik a Stonehenge, a másik Da Capo. Mindkettő szép reményű progmetál zenekar volt, ahogy a Wendigo is, habár itt nem volt megkavart technikázás, csak riffelés és hozzáértő zenélés. Miért csak volt? Mert a Wendigo bizonytalan időre szünetel. Előtte azonban a csendben elkészült új lemezt ingyen letölthetővé tették.

Az Audio Leash innen szedhető le. A felhasználóbarát oldalon olvasható háttérinfo is arról, hogy miért is került függőbe a Wendigo jövője. A lemez pedig olyan, mint az első volt, tömör és dallamos. Az első hallgatásnál csak annyi bizonyos, hogy bődületesen szól, a többit pedig egy későbbi kritikában mondjuk el.

 


metál hír progresszív wendigo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása