2010.01.10. 10:56 – Dankó Gábor

Rihanna katonákkal csinálja - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2010 első klipösszeállításában lesz pop, rock, metál, minden. A Slipknot meghasonul, Rihanna tankon lovagol, a Gathering fut, a volt énekesnőjük pedig ül, a Pelcian hangulatot áraszt, a Kiss koncertezik, a Nevergreen feldolgoz, a HIM pedig semmit sem csinál.

Slipknot - Snuff

Íme az első Slipknot-klip, amiben maszk nélkül szerepel az egyik tag és még az arcát is mutatják. Igaz, Corey Taylor énekes túl sokat nem kockáztatott a dologgal, mivel a Stone Sour élén már számtalanszor láthattuk a fejét, de azért ez mégis meglepetés bizonyos fokig. Maga a videó egy lírai (!) Slipknot-dalra készült, amiben Taylor kissé meghasonult énjét ismerhetjük majd meg, de sajnos ennél többet nem szabad elmondani, mert lelőném a csattanót.

Kiss - Modern Day Delilah

A Kiss legújabb klipje egy olyan koncertvideó, amiben egy Kiss-buli minden nagy poénját lelövik, de legalább kiderül, hogy mekkora partit csinálnak még mindig ezek a maszkos hatvanas fazonok. Egyedül az eleje és a vége nem szól a koncertről, de a Kiss esetében az is szokványos.

Nevergreen - Frozen

Melyik lehet az a Madonna-dal, amelyik a gótikusok első számú kedvence? Hát persze, hogy a Frozen! Csak ez dobogtatja meg fagyos szívüket, a klipjében minden szürke meg fekete, plusz hollók is repkednek mindenfelé, mondom, tiszta gótikus kánaán. Mellesleg a szám tényleg jó, amit kb. csak elrontani lehet, a Nevergreen pedig ezt meg is teszi. Borzasztó hangzással, kiejtéssel és egy rettenetesen igénytelen klippel dolgozza át gótikus metállá a dalt. A szintetizátor valami hihetetlenül rossz ezzekkel a kamu szimfonikus szólamokkal, az áriázós részről meg ne is beszéljünk, és bármilyen hihetetlen, de a videó még lejjebb húzza az amúgy is csúfos produkciót. Madonnát utánzó vonagló nők, misztikus Bob Macura a tükörben, napszemüvegben zenélő tagok, a végén pedig maga a szigorú arckifejezésű Matlári Miklós billentyűs-főnök lő agyon minket, hogy ne szenvedjünk tovább. Köszi!

HIM - Heartkiller

Hamarosan itt az új HIM-lemez, az első single róla pedig az alább látható/hallható Heartkiller. Az első két albumával kiválót alkotó, majd a harmadikkal önismétlésbe kezdő finn csapat hetedik korongja ez, a dal alapján pedig csak az újabb másolatot könyvelhetjük el. A klip sem fogja segíteni a nagyobb sikert: minimalista, hol a zenélő tagokat, hol egy lányt, hol koponyákat mutogató videóval van dolgunk, de a végén, a lányok kedvéért Ville Valo leveszi az ingjét is, csak, hogy legyen miért sikongatniuk.



Pelican - Final Breath

A Pelican eddig úgy csinált instrumentális poszt-rockot, hogy viszonylag még izgalmas is volt, de a törvényszerű unalomba fulladást ők sem tudták elkerülni. Valószínűleg ezt ismerték fel maguk a tagok is, ugyanis a friss lemez Final Breath című dalában, karrierjük során először éneket is alkalmaznak, ráadásul a klip is erre készült, tehát talán a csapat haladási irányát is mutatja a szám. A videótól mundjuk remélhetőleg nem várnak sokat, mert kb. olyan az egész, mintha a Windows Media Player vizuálját bámulná az ember, csak kivételesen most a hangulathoz megfelelő képeket ad a szoftver.

The Gathering - No Bird Call

Érthetetlen, hogy a január 31-én nálunk koncertező holland Gathering mit akart ezzel a klippel. A videón csak az énekesnőt látjuk, ahogy fut, elesik, ül, néz. Mindezt kockás kabátban, sapkában és hóban. A dal maga olyan álomszerű, lehet a klip is ezt akarta bemutatni.

Anneke van Giersbergen & Agua de Annique - Wonder

Anneke van Giersbergen a fentebb említett Gathering énekesnője volt régebben, de egy ideje már csak a szólóprodukcióival törődik, a Wonder pedig ennek a termése. Maga a klip nem sokkal eseménydúsabb, mint a volt zenekaráé, de legalább jobban néz ki. Az énekesnő ül az őszi erdőben, zongorázik és énekel. Ennyi.

Rihanna - Hard

Hogy Rihanna új klipjének mondanivalója micsoda, arra várnánk alább a megfejtéseket, az viszont biztos, hogy a Tank Girl-hangulatú videóban a művésznő hol katonáknak dirigál, hol gépfegyverrel lő, hol egy fészerben vonaglik (ahol a testszínű felsőjére úgy van szigszalag ragasztva, mintha az a mellbimbóján lenne), hol a sárban fetreng, hol pedig egy rózsaszín (!) harckocsi ágyúján lovagol.


kiss slipknot klip rihanna him gathering nevergreen klipmegosztás pelican agua de annique



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása