2010.01.13. 10:02 – lánggitár

Visszatér a System Of A Down?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A System Of A Down 2006 óta pihen, igazából nem is látszott, hogy ők a közeljövőben vissza szeretnének térni, viszont most Shavo Odadjian basszugitáros twitter-oldalán megjelent egy üzenet azzal a szöveggel, hogy: "Are u guys ready for System???" Hogy egész pontosan mit ért a zenész ezen, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy jelenleg éppen csend van az eddig a szólóanyagaikon dolgozó négy tag körül, úgyhogy akár újra is indíthatják a modernmetál zenekart. Mindenesetre egy ilyen üzenet egy System Of A Down-tagtól elég nagy felelőtlenség a rajongókkal szemben, már ha nem lesz a feltámadásból semmi.

Update: Ezt valószínűleg a basszusgitáros is érezhette, mivel egy újabb csiripben magyarázkodott, hogy csak elméleti síkon kérdezte meg, hogy készen lennének-e, ha esetleg mégis visszatérne a SOAD. Még bocsánatot is kért, hogy mindenkit felspanolt.


rock metál hír system of a down



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása