2010.02.02. 16:55 – lánggitár

Alakul a Pannónia Fesztivál fellépőinek névsora

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már tavaly is a közönség szavazatai alapján állt össze a Pannónia Fesztivál fellépő névsora, akkor 400 ezer szavazatból, idén pedig 450 ezer voks érkezett. A legtöbben a Tankcsapdát, a Quimby-t, a Kispál és a borzot és a 30Y-t szeretnék látni (teljes lista itt). Néhány kívánság már most teljesülni látszik: a 4 napos fesztiválon már biztosan fellép a Tankcsapda, a 30Y, az Akela, az Effeta, a Vad Fruttik és Demjén Ferenc is.

Annak a csapatnak, melynek nem sikerül így bejutni a fesztiválra, van még egy esélye. Az Örömtánc, Örömzene Projekt Iroda ugyanis a Pannónia Fesztivállal társulva 2010-ben is folytatni kívánja, immár hagyományteremtő jelleggel elindított kezdeményezését, azaz a zenei kultúra bővítésének ösztönzését, illetve fiatal tehetségek felkutatását, gondozását. Az iroda két kategóriában írt ki pályázatot. Az egyik világzenei műfajban zenemű elkészítése, a másik pedig már meglévő zenemű népzenei átirata. Az első helyezett félmillió forintot kap, a dobogósok fellépési lehetőséget a Pannónia Fesztiválon és az Örömtánc televíziós műsorban. A dalokat szakmai zsűri véleményezi, többek közt Beck Zoli és Karácsony János. A pályázat részletei megtalálhatóak a www.pannoniafesztival.hu oldalon, a határidő március elseje.

A fesztiválszezont indító megabulira a belépők már kaphatók a Ticket Express jegyértékesítő helyein és a JegyShop.hu rendszerében. Kizárólag kétfajta bérletet lehet venni: a 3 napos (május 21-től 23-ig érvényes) 3.500, a 4 napos (május 20-tól 23-ig érvényes) 3.900 forintba kerül. Március 15-ig egységesen 3.500 forint mindkét bérlet. A fesztiválra való belépés 12 éven aluliaknak, mozgás- és látássérülteknek ingyenes.


fesztivál hír pannónia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása