2010.02.25. 08:13 – lánggitár

Bluesfesztivál világsztárokkal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Február 27-én, szombaton rendezik meg a 6. Budapest Blues Fesztivált a Petőfi Csarnokban, ami Magyarország legrangosabb blueseseményének számít. A korábbi évek hagyományait folytatva idén is két színpadon zajlanak majd az események 16 órától kezdődően, a késő éjszakába nyúlva, majd tíz órán keresztül. És hogy kik lépnek fel ezen a napon:

A Chicago Blues Királynőjeként aposztrofált Deitra Farr, aki Alex Schultz gitárossal érkezik. Ian Siegal, akinek tavalyi lemezét az egyik legkomolyabb angol zenei szaklap, a Mojo az év legjobb bluesalbumának választotta. Tim Lothar, aki az egyre inkább bluesközponttá fejlődött Dániából érkezik. Kellie Rucker, aki a Pribojszki Mátyás Band vendégeként mutakozik be a honi közönségnek. Ripoff Raskolnikov, aki a közelmúltban rögzítette magyarországi muzsikusok társaságában új lemezét. A belgrádi bluesszíntérről érkező, Nesa Zlatanovic által alapított Texas Flood, illetve a magyar Magic Mosquitoz (képünkön), akik  a legnyersebb Mississippi bluesból merítették az ihletet. Az este végén a fesztivál főszereplői egy All Star Jam Session-ben közösen is fellépnek. Tovább információ erre.


fesztivál program blues



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása