2010.03.11. 08:32 – lánggitár

Igazi metálünnep májusban Csillebércen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Május 21 és 23 között igazi fémünnepben lesz része annak, aki ellátogat Csillebércre, ugyanis a három nap alatt rengeteg metálzenekart lép majd fel az ott található Szabadidő-, és Ifjúsági Központban. Olyan külföldi zenekarok teszik majd tiszteletüket az első Metalfest Open Airen, mint a Sonata Arctica, a Lamb Of God, a Nevermore, a Hammerfall, az Amon Amarth, a Marduk, a Deicide, a Korpiklaani, a Vader, a Finntroll, a Death Angel stb. Az egyik különleges fellépő a Twilight Of The Gods lesz, ami lényegében egy Bathory-tribute olyan tagokkal, mint a volt mayhemes Blasphemer, Alan Nemtheanga Primordial-énekes, Iscariah, aki az Immortalban basszusgitározott, Patrik Lindgren a Thyrfing gitárosa, illetve Nick Barker dobos. Természetesen az itt felsoroltakon kívül rengeteg, a műfajba tartozó magyar zenekar is játszik majd a rendezvényen (teljes lista itt).

Jegyeket 9990 Ft-os áron lehet itt megrendelni online, vagy ezeken a helyeken személyesen, illetve van egy 300 darabra limitált VIP belépőtípus is, ami "belépést biztosít egy speciális területre, ahol a fellépő zenészek is sűrűbben fordulnak elő, valamint a speciális meet and greet akciók mellett itt a VIP passal rendelkező fesztiválozók korlátlan sör és frissítőfogyasztásra jogosultak 3 napon kesztül".

A MetalFest fesztiválsorozat lesz idén nyáron Európa egyik legnagyobb metál történése. Három fesztivál, az osztrák Summer Nights, a német Legacy Festival, valamint a svájci Metal Dayz szervezőcsapata fogott össze annak érdekében, hogy létrehozzák Közép-Európa eddigi legerősebb metál fesztiválsorozatát. A rendezvények egységes arculattal, egységes promócióval valósulnak meg. A csehországi verziót a legendás Masters Of Rock fesztivál szervezői, míg a magyar verziót a Hammer Concerts stábja hozza össze májusban, karöltve a sorozatot koordináló osztrák Rock The Nation ügynökséggel (MetalCamp, Paganfest, Neckbreakers Ball, Heidenfest, Into Darkness, Full Of Hate).


metál hír metalfest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása